Για το Κόσμημα

  • Επισκευές

Παρέχουμε επισκευή χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων, σε σπασμένα κουμπώματα και αλυσίδες, λάθος νούμερο δαχτυλιδιών, δυσχρωμίες πάνω στο κόσμημα και ξεκολλημένες πέτρες.

Σε σπάνιες περιπτώσεις το κόσμημα δεν μπορεί να επισκευαστεί, και δυστυχώς και σε περιπτώσεις faux bijoux. Αν θέλετε να επισκευάσετε ένα κόσμημα faux bijoux ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε. Η επισκευή ενός faux bijoux δεν είναι αδύνατη συνήθως όμως το κόστος μπορεί να είναι ακριβό σε σχέση με το κόσμημα. Μπορεί όμως για εσάς να έχει συναισθηματική αξία. Η επισκευή τότε, αν παραδείγματος χάριν το κόσμημα έχει ένα σπασμένο κρικάκι, το ανταλλακτικό θα πρέπει να είναι είτε ασημένιο, είτε χρυσό. Σε κάθε περίπτωση το κόστος μιας τέτοιας υπηρεσίας εξαρτάται πάντα από το κόσμημα και την ζημιά που έχει υποστεί. Μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα μας για να σας ενημερώσουμε δωρεάν και αν το επιθυμείτε να προχωρήσετε σε μία επισκευή.

  • Εκτίμηση

Παρέχουμε δωρεάν εκτιμήσεις κοσμημάτων, ταμάτων, χρυσών νομισμάτων. Αν έχετε κάποιο κόσμημα για το οποίο δεν γνωρίζετε τίποτα, ίσως ούτε αν είναι από χρυσό ή όχι τότε μπορείτε να μας εμπιστευθείτε! Με εμπειρία πάνω από 50 χρόνων στις πωλήσεις κοσμημάτων μπορούμε να σας πούμε τα πάντα για το κόσμημά σας, είδος μετάλλου και καράτια, πέτρες και κοπή. Είναι δώρο, κληρονομιά ή τυχαίο εύρημα ανάμεσα σε παλιά κειμήλια, δεν έχει σημασία, πρέπει να γνωρίζετε την πραγματική αξία που έχει το κόσμημά σας!

*Μόνο για νόμιμες χρήσεις

  • Συντήρηση – Καθάρισμα – Γυάλισμα

Τα χρυσά κοσμήματα κι οι πέτρες δυστυχώς με τη χρήση πολλές φορές χάνουν την λάμψη τους. Αυτό συμβαίνει συνήθως με την επαφή με το δέρμα, ιδρώτας, κρέμες κι αρώματα, αλλά ακόμα και η σκόνη κι ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να επηρεάσουν το κόσμημά σας μετά από καιρό. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να φοβάστε να φορέσετε τα αγαπημένα σας κοσμήματα! Η διαδικασία είναι απλή και σχετικά σύντομη, αναλόγως της φθοράς μπορεί να κρατήσει από 3 έως 6 μέρες. Το κόστος ξεκινάει από 5 ευρώ και εξαρτάται από το κόσμημα γιατί κάθε κόσμημα είναι διαφορετικό! Κάντε τα κοσμήματά σας σαν καινούρια!

  • Αφαίρεση δαχτυλιδιών και βερών από πρησμένα δάχτυλα

Μπορεί να συμβεί στον καθένα, βάζεις το δαχτυλίδι αλλά μετά δεν μπορείς να το βγάλεις, σε διακατέχει πανικός, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Έρχεστε στο κατάστημά μας και σας αφαιρούμε το δαχτυλίδι χωρίς σωματικές βλάβες. Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη.

0