Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Παραγγελιών

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης στο οποίο αναγράφεται και ο κωδικός αποστολής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας.

Η διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών πραγματοποιείται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες εξαιρουμένων των Σαββατοκύριακων και των επίσημων αργιών. Δυνατότητα αποστολής Σαββάτου υφίσταται κατόπιν σχετικής επιλογής και με επιπλέον χρέωση.

Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδας.

Τρόποι Αποστολής

Για την παραλαβή της παραγγελίας σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από επιλογές αποστολής/παραλαβής βάσει των προσωπικών σας αναγκών. Οι επιλογές που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

 • Παραλαβή από το κατάστημα: μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημα μας Εθνικής Αντιστάσεως 184, στη Καισαριανή, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική συνεννόηση.
 • Courier με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης (βασική υπηρεσία αποστολής): μπορούμε να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.
 • Παράδοση το Σάββατο: σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας καθημερινή και επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο σας παρέχουμε αυτή την υπηρεσία, υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία εμφανίζεται κατά την παραγγελία σας.

Κόστος Αποστολής

Οι αποστολές μας πραγματοποιούνται ως εξής:

Με βασική υπηρεσία αποστολής

 • ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 100€ μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, τις εργάσιμες ημέρες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας.
 • Για αγορές έως 100€ υπάρχει χρέωση μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, τις εργάσιμες ημέρες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 • Με υπηρεσία παράδοσης Σαββάτου

Υπάρχει μία πρόσθετη χρέωση 2,50€ εάν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο.

Χρόνος Παράδοσης

Ενδεικτικοί Χρόνοι Παράδοσης

 • Με τη βασική υπηρεσία αποστολής ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από:
  • 1 έως 3 εργάσιμες μέρες για αποστολές εντός Αθήνας.
  • 1 έως 3 εργάσιμες μέρες για αποστολές σε χερσαίους προορισμούς.
  • 2 έως 5 εργάσιμες μέρες για αποστολές σε νησιώτικους προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές.

Σημείωση: Οι παραπάνω χρόνοι ισχύουν για τα προϊόντα που είναι «Διαθέσιμα στο κατάστημα», για αποστολές προϊόντων «Κατόπιν Παραγγελίας» οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν.

*Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν την περίοδο 1-31 Αυγούστου, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών των εργαστηρίων και του καταστήματός μας. Σε εορταστικές περιόδους και σε περιόδους εκπτώσεων. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

 

Μη Επιτυχής Παράδοση

 • Σε περίπτωση που η παραγγελία σας φτάσει και η εταιρεία courier δε βρει κάποιον να παραδώσει το δέμα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί της για εκ νέου αποστολή ή παραλαβή, αφήνοντας ειδοποίηση στη διεύθυνση παράδοσης ή στέλνοντας σας SMS έτσι ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της.
 • Το δέμα σας θα παραμείνει στο Κέντρο Διανομής της εταιρείας courier για 7 – 10 ημέρες από την ημέρα της αποστολής.
 • Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσετε και παρέλθουν οι 7-10 ημέρες από την 1η επικοινωνία της εταιρείας courier μαζί σας, το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα σε εμάς.
 • Μόλις επιστραφεί η παραγγελία σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε εκ νέου για την αποστολή.
 • Εάν η μη επιτυχής παράδοση της παραγγελίας οφείλεται σε εμάς, δεσμευόμαστε να στείλουμε εκ νέου την παραγγελία με δικά μας έξοδα.
 • Εάν η μη επιτυχής παράδοση της παραγγελίας οφείλεται σε τυχόν λάθος ή παράλειψη στα στοιχεία παράδοσης και επικοινωνίας που δηλώσατε, τότε το κόστος της δεύτερης αποστολής το αναλαμβάνετε εσείς.

Ανωτέρα Βία

Εάν η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που θα μας έχετε παράσχει κατά την υποβολή της παραγγελίας σας προκειμένου να συνεννοηθούμε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Παρακολούθηση Παραγγελίας

Για να παρακολουθήσετε την κατάσταση της παραγγελίας σας μπορείτε:

 • να μπείτε στο Λογαριασμό σας και να δείτε σε ποιο στάδιο είναι ή
 • να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να βρείτε μέσα στις πληροφορίες της παραγγελίας σας και πηγαίνοντας στην «Αναζήτηση αποστολής» για να ενημερωθείτε ακριβώς για το που βρίσκεται το δέμα σας.
0